LETNA SKUPŠČINA IPA RK KOROŠKE

V sredo, 9.maja 2007 smo imeli člani IPA RK Koroške v dvorani Gasilskega doma v Dravogradu svojo redno letno skupščino.

Skupščine se je od 342 članov sicer udeležilo skromno število, zato pa so bili prisotni bolj delovni. Predsednik kluba, LAMPRET Srečko, je podal poročilo o uspešnem delu v preteklem letu, v katerem sta poleg rednih aktivnosti izstopali okrogla miza in pobratenje s kolegi iz Šibensko – Kninskega Regionalnega kluba IPE.

Skupščino sta pozdravila tudi gosta, generalni sekretar IPA Sekcije Slovenije, LIPNIK Istvan in direktor Policijske uprave Slovenj Gradec, FERME Jurij, katera sta nam čestitala za dosežene rezultate in nam zaželela uspešno delo tudi v prihodnje.

Predsednik LAMPRET Srečko je predstavil program dela za letošnje leto, v katerem bo poleg rednih športnih in družabnih aktivnosti izstopala 15. obletnica ustanovitve IPA RK Koroške, katero bomo proslavili na svečani akademiji v petek, 9. novembra 2007 v bivšem HOTELU KOMPAS v Slovenj Gradcu, kjer je bila tudi ustanovna skupščina našega regionalnega kluba. Poseben poudarek bo tudi na sodelovanju s pobratenim IPA klubom Šibensko- Kninskim, saj se bomo udeležili planinskega piknika in vzpona na Dinaro ter ribiškega tekmovanja na otoku Obonjanu.

Po krajši razpravi smo skupščino zaključili z obvezo, da planirane naloge čim boljše realiziramo.

Servo per amikeco!

Stane Isak

Ta vnos je bil objavljen v 2007. Zaznamek za trajno povezavo.