Košenjak 2003

KOŠENJAK – 2003

IPA- RK Koroška je v soboto, dne 24. maja 2003 uspešno izvedel tradicionalni pohod na Košenjak s planinskim piknikom, katerega se je udeležilo nad 40 članov IPE, s prijatelji in otroci. Pohod je potekal po gozdnih poteh do počivališča našega podpredsednika, g Kljajiča, nato pa do vrha Košenjaka, kjer smo krstili tudi štiri nove pohodnike. Na planinski koči na Košenjaku , smo se podkrepili ter se zabavali ob zvokih našega prijatelja, člana in vodje ansambla "ONE BAND MAN", g. Kodruna, ob spremljavi solista g. Abrahama.

Piknik je bil ob lepem vremenu zaključen v večernem času, ko smo se po vseh uspešnih aktivnostih spustili v dolino in proti domu.

Udeležba na našem pikniku je bila letos res nekoliko skromnejša, vendar še vedno v standardni in običajni sestavi, kar pomeni, da se bomo srečali na Košenjaku sigurno zopet v prihodnjem letu!

Žal je bilo letos, zaradi neupoštevanja koledarjev prireditev policije in posameznih združenj znotraj policije, istočasno in na iste dneve planiranih kar po nekaj prireditev, kar je onemogočilo udeležbo posameznim zainteresiranim članom IPE na teh prireditvah, zlasti pa še tekmovalcem. V prihodnjem letu upamo na boljše sodelovanje!

predsednik RK Koroške
Stane Isak

Ta vnos je bil objavljen v 2003. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor