Archive for the ‘2003’ Category

Vzpon na BRICNIKOV VRH

ponedeljek, september 11th, 2006

VZPONNA BRICNIKOV VRH


V nedeljo, dne 11. maja 2003 je Kolesarski klub Radlje ob Dravi v sodelovanjuz IPA RK Koroška izvedel tradicionalno kolesarsko tekmo z vzponom na 960 m visoki Bricnikov vrh nad Radljami. Tekma je potekala v ugodnem vremenu in brez kakršnihkoli težav, udeležilo pa se je je okoli 80 tekmovalk in tekmovalcev, od tega 15 temovalcev za pokal IPE.

Udeležba je bila letos res nekoliko skromnejša, zato pa za spoznanje bolj kvalitetna, saj so skoraj vsi kolesarji, ki se tradicionalno zdeležujejo tekem, letos jebila že deseta, dosegali boljše case, kot v preteklih letih.

(več …)

Košenjak 2003

ponedeljek, september 11th, 2006
KOŠENJAK – 2003

IPA- RK Koroška je v soboto, dne 24. maja 2003 uspešno izvedel tradicionalni pohod na Košenjak s planinskim piknikom, katerega se je udeležilo nad 40 članov IPE, s prijatelji in otroci. Pohod je potekal po gozdnih poteh do počivališča našega podpredsednika, g Kljajiča, nato pa do vrha Košenjaka, kjer smo krstili tudi štiri nove pohodnike. Na planinski koči na Košenjaku , smo se podkrepili ter se zabavali ob zvokih našega prijatelja, člana in vodje ansambla "ONE BAND MAN", g. Kodruna, ob spremljavi solista g. Abrahama.

Piknik je bil ob lepem vremenu zaključen v večernem času, ko smo se po vseh uspešnih aktivnostih spustili v dolino in proti domu.

Udeležba na našem pikniku je bila letos res nekoliko skromnejša, vendar še vedno v standardni in običajni sestavi, kar pomeni, da se bomo srečali na Košenjaku sigurno zopet v prihodnjem letu!

(več …)

Okrogla miza

ponedeljek, september 11th, 2006

(več …)

Kegljaški turnir 8.5.2003

ponedeljek, september 11th, 2006

IPA RK Koroška
– Kegljaški turnir 8.5.2003

RK Koroška je 8.5.2003 organiziral turnir v keglanju v sodelovanju s kegljaškim klubom Dravograd. Turnirja se je udeležilo 5 ekip , katere so dosegle naslednje rezultate:

(več …)

IPA Valentinov ples 2003

ponedeljek, september 11th, 2006

IPA – VALENTINOV
PLES, VUHRED, 14.02.2003

IPA Sekcija Slovenija, RK za Koroško je tudi letos organiziral tradicionalni IPA ples, ki je bil izveden na Valentinovo. Plesa se je udeležilo okoli sto udeležencev, za naše spremljevalke smo pripravili simbolična darilca, gostitelji pa so dobro obložili mizo, tako da nam je ob dobri kapljici in veselih vižah ansambla STIL-5 noč kar prehitro minila.

(več …)