AKTIV PLANINCEV

VSEM ČLANOM IPA – RK KOROŠKA!

Na letni skupščini našega regionalnega kluba, dne 6.4.2005, je bila predstavljena ideja, da bi se člani IPA RK Koroška lahko kot interesna skupina (kot IPA RC ali IPA Motoristi) organizirali in delovali tudi kot AKTIV PLANINCEV. Ideja je bila potrjena tudi na redni seji UO IPA RK Koroška 9.6.2005.
 
Znano je, da je med našimi člani kar nekaj zagrizenih planincev (celo alpinistov in gorskih reševalcev), nekaj pa nas je tudi pohodnikov za manj zahtevne ture, vsi pa smo zapriseženi planinci, ki v okviru svojih zmožnosti redno obiskujemo naše gore in planine.

Res, da je planinarjenje običajno individualni šport, vendar ima druženje v planinah tudi svoj čar, ki ga poznamo zlasti prekaljeni planinci, zato z velikim entuziazmom sprejemamo takšno pobudo. Veliko se nas zaradi osebnih užitkov pogosto podaja v planine individualno, veliko se nas srečuje na teh poteh in na ciljnih vrhovih, veliko pa nas je še radovednih, kako izgledajo še kakšne poti in vrhovi, ki jih sami iz teh ali onih razlogov še nismo obiskali, zato bi bilo druženje v aktivu planincev IPA RK Koroška, še kako dobrodošlo. Verjetno smo ob zaključku kakšnega vikenda v dilemi, kako ga bomo preživeli, če pa bi imeli kakšen neobvezni urnik pohodov v gore, se nam ne bi bilo težko odločiti.

Ker nas je večina ljubiteljev planin že itak včlanjenih v posamezna Planinska društva, za naše aktivnosti ne potrebujemo nobenih dodatnih formalnosti (in članarin), le dobro voljo in nekaj organizacijskih potez.

Vabim vse zainteresirane člane IPE – RK Koroška (ne glede na članstvo v Planinski zvezi Slovenije), da mi do 1. septembra 2005 sporočite svojo pripravljenost sodelovanja in seveda eventuelne predloge za delovanja AKTIVA PLANINCEV ( ime lahko poljubno spremenimo).

Podpredsednik:
Stane Isak

Ta vnos je bil objavljen v 2005. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor