SREČANJE Z VODSTVOM IPA RK ŠIBENSKO – KNINSKA

V petek, dne 16.9.2005 sem bil na neformalnem srečanju s kolegi iz IPA RK Šibensko – Kninske v Šibeniku. S predsednikom in tajnikom RK sem se srečal na Policijski postaji Šibenik, razgovore pa smo nadaljevali na sedežu Policijske uprave, kjer so se nam pridružili še drugi člani.
Srečanje je bilo namenjeno izmenjavi podatkov o delu IPE in o željah in možnostih nadaljnjega sodelovanja med kluboma. Kolegi iz Šibenika si predvsem želijo spoznati našo regijo, obiskati naše planine in se celo smučati po naših smučiščih. Sami imajo dobre možnosti organiziranja ugodnih dopustov v letni sezoni, saj imajo nekaj gostinskih objektov, ki nudijo članom IPE določene ugodnosti, bodo pa v akcijo pritegnili še svoje kolege, ki se sami ali pa njihovi sorodniki ukvarjajo s turistično ponudbo. Kot posebnost imajo možnost posredovanja pri organiziranju šole potapljanja, organizirajo pa tudi različna športna tekmovanja. Za prihodnjo pomlad pripravljajo atraktivno ribiško tekmovanje, na katerega bomo sigurno povabljeni.

Menim, da imamo tudi v našem RK dovolj pester program prireditev, na katere lahko povabimo tudi kolege iz Šibenika, kateri so se letos odzvali že dvakrat in obljubljajo, da se bodo tudi v prihodnje. Ker je njihova posebna želja, da bi pozimi čez kakšen vikend obiskali kakšno naše smučišče (seveda, če bo sneg), sem jim obljubil pomoč pri organiziranju njihove nastanitve in seveda pri izbiri najugodnejšega smučišča, sami pa bodo pravočasno sporočili število udeležencev in predvideni termin.

Seveda smo se pogovarjali tudi o tem, da bi ob kakšni priliki tudi formalno utrdili naše sodelovanje. V ta namen z njihovim tajnikom že izdelujeva koncept »LISTINE O SODELOVANJU« ali kakor se bo pač imenovala, dogovor pa bi na svečani način in s podpisi potrdila predsednika obeh klubov ob prvi priložnosti.

Sedanje sodelovanje z IPA RK Šibensko- Kninska, razen teh nekaj kontaktov, poteka predvsem preko telefona in interneta, na katerem smo vzpostavili tudi direktno povezavo z njimi in možnost ogleda strani z IPA popusti.

Poslovili smo se z obljubo, da se še srečamo in da oboji poizkušamo realizirati aktivnosti, ki so v skupnem interesu.

SERVO PER AMIKECO !

Podpredsednik
Stane Isak

Ta vnos je bil objavljen v 2005. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor