SPREJEM CARINIKOV V IPO

Na podlagi sklepa V. nacionalnega kongresa IPA Sekcije Slovenije z dne 22.10.2005, da sprejmemo v članstvo IPE tudi pooblaščene delavce carine, se je dne 18.01.2006 sestal razširjeni upravni odbor IPA RK za Koroško, na katerem smo se ob sodelovanju poverjenika IPE carinskih delavcev, g. PARADIŽ Rajka, dogovorili za datum in način sprejema 30. carinskih delavcev v članstvo.

 

Dne 20.01.2006 v popoldanskem času je poverjenik IPE, g. PARADIŽ, sklical sestanek vseh novih članov IPE iz CARISKEGA URADA DRAVOGRAD, na katerem sta novim članom spregovorila predsednik IPA RK za Koroško, g. LAMPRET Srečko in podpredsednik IPA Sekcije Slovenije, g. ISAK Stane. V kratkem sta navzočim predstavila vlogo in organizacijo IPE, njene namene in cilje, pravice in obveznosti iz Statuta, posebej pa še našo organiziranost na Koroškem. V zaključnem delu je predsednik LAMPRET podal še program aktivnosti za leto 2006 ter nove člane pozval, da aktivno sodelujejo tako pri kreiranju tega programa kot tudi pri njegovem izvajanju.

V nadaljevanju sta predsednik IPA RK za Koroško in poverjenik IPE carinskim delavcem podelila IPA izkaznice in drugo gradivo 22. prisotnim delavcem carine.

Razšli smo se z dobrimi vtisi in obljubami o dobremu sodelovanju.

Podpredsednik:
Stane Isak

Ta vnos je bil objavljen v 2006. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor