Letna skupščina 2004

LETNA SKUPŠČINA
IPA- RK KOROŠKE

Dne 24. marca 2004 smo koroški policisti izvedli redno letno skupščino, na kateri smo opravili pregled dela v letu 2003, ter sprejeli program aktivnosti za leto 2004.

Predsednik Stane Isak je poudaril, da smo v preteklem letu izvedli vse planirane naloge, posebej pa je izpostavil, da smo v tem letu podelili prva IPA priznanja našim najbolj zaslužnim članom ter, da smo uspešno izvedli okroglo mizo na temo NASILJE V DRUŽINI, katere se je udeležilo nad 300 udeležencev in katera je imela pozitiven odraz v celotnem slovenskem prostoru.

Podpredsednik MORI Iztok in sekretar ABRAHAM Ferdo sta pozitivno ocenila izvedbo družabnih in športnih aktivnosti, katerih se udeležuje standardno število naših in članov drugih RK, tudi iz zamejstva. V preteklem letu so se posebej izkazali kegljači, ki so v Lendavi osvojili prvo mesto na turnirju v kegljanju za pokal IPE Slovenije ter ribiči, ki so osvojili
tretje mesto. Torej izziv za letošnjo sezono!

Tudi program za letošnje leto ni nič skromnejši, celo razmišljamo, kje še imamo kakšne možnosti, saj pogrešamo predvsem rekreativne dejavnosti, na katerih bi lahko sodelovali tudi člani družin, tako starejši kot tudi otroci. Apel – naj člani predlagajo dodatne aktivnosti.

Direktor PU Slovenj Gradec, mag. Srečko Krope, je pozitivno ocenil delovanje našega društva ter izpostavil, da vsa društva IPE v Sloveniji nimajo tako bogatega programa delovanja ter seveda izvedbe, kot na Koroškem, posebej pa je še izpostavil uspešno izvedbo okrogle mize.

Predsednik Policijsko veteranskega društva SEVER, g. RAJ Boris, je poudaril pomen medsebojnega sodelovanja med policijskimi društvi, saj je bil v preteklem letu pobudnik medsebojnega sodelovanja ter povabil članstvo IPE k nadaljnjemu sodelovanju.

V zaključku skupščine smo se s pisnimi priznanji zahvalili vsem zaslužnim članom in zunanjim sodelavcem, ki so pripomogli v lanskem letu k uspešni izvedbi okrogle mize.

V zaključku skupščine je predsednik Stane Isak prisotne še pozval, da se aktivno vključijo v prireditve v letošnjem letu, zlasti še na udeležbo na okrogli mizi na temo SAMOMORI NA KOROŠKEM, (23.4.2004), kolesarski dirki na Bricnikov vrh (6.5.2004), Planinskem pikniku na Košenjaku (22.5.2004), ribiškem tekmovanju ter na drugih prireditvah iz programa za leto 2004.

V zaključku se je predsednik v imenu upravnega odbora zahvalil vsem članom za uspešno delo v preteklem letu, posebej pa še vodstvu PU Slovenj Gradec za razumevanje in sodelovanje.

SERVO PER AMIKECO !

Stane Isak

Ta vnos je bil objavljen v 2004. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor