5. DRŽAVNO PRVENSTVO V DVORANSKI ODBOJKI ZA ČLANE IPA

V soboto 25. 3. 2023 so se v Mislinji zbrale članice in člani regionalnih klubov IPA iz Kopra, Ljubljane, Celja in Koroške, kjer je IPA regionalni klub za Koroško, v sodelovanju z IPA sekcijo Slovenije, organiziral 5. državno prvenstvo v dvoranski odbojki za članice in člane IPA.

Tekmovanje je potekalo po enokrožnem sistemu »vsak z vsakim«, na dva dobljena niza. Po odigranih 6 tekmah na dveh igriščih je prvo mesto osvojil IPA regionalni klub Koper, drugo mesto je osvojil regionalni klub Koroška, tretjo mesto regionalni klub Celje, četrto mesto pa regionalni klub Ljubljana.

V lepi športni dvorani OŠ Mislinja je sledila še podelitev priznanj in pokalov za najboljše ekipe, ki so jih podelili Bojan Borovnik, župan Občine Mislinja, Iztok Ferk, predsednik IPA RK Koroška in Marko Rožej, član organizacijskega odbora tekmovanja. Ker je tekmovanje potekalo ravno na materinski dan, se je župan Občine Mislinje Bojan Borovnik z vrtnicami posebej zahvalil za udeležbo vsem ženskam, ki so sodelovale na turnirju.

Po končanem tekmovanju je sledila še pogostitev vseh sodelujočih v bližnjem gostinskem lokalu Slomškov dom, zatem pa smo si ob sproščenem pogovoru obljubili, da se ponovno srečamo na 6. državnem prvenstvu, ki ga bomo izvedli v marcu 2024, na katerem upamo, da bo udeležba še bolj množična, kot je bila tokrat, saj je poleg športnega udejstvovanja namen turnirja tudi  druženje in spoznavanje novih prijateljev.

 

Servo per amikeco.

 

Ta vnos je bil objavljen v Razno. Zaznamek za trajno povezavo.