IPA PLES – 18. februar 2005

Tudi v letošnjem letu smo organiziralitradicionalni IPA ples, katerega se je vkljub epidemiji gripe udeležilo nad devetdeset udeležencev. Posebej veseli smo bili kolegov iz vrstupokojencev, s strani IPA Sekcije Slovenije pa nas je počastil s svojo udeležbo mednarodni delegat PRIZMIČ Zdenko z ženo.

Ples smo organizirali v Hotelu KOMPAS v Slovenj Gradcu, kjer smo v letu 1992 imeli ustanovno skupščino in kjer smo tudi na svečan način proslavili svojo ustanovitev tersprejem naše sekcije v mednarodno organizacijo. Gostinci v hotelu so se dobro potrudili s hrano, katere je bilo obilo in dobre kvalitete,
ni pa manjkalo niti dobre kapljice. Za dobro razpoloženje in zarazgibavanje je skrbel ansambel ŠIBOVNIK, ki nam ni dopustil počitka do jutranjih ur. Gostincem, glasbenikom in ostalim organizatorjemse v imenu vseh zahvaljujem za dobro izpeljano organizacijo.

Smo pa plesno prireditev izkoristilitudi za prvo formalno srečanje z IPA kolegi iz Šibenika, kateri so v preteklem letu ustanovili svoj regionalni klub.

Obiskala nas je tri članska delegacija,katero smo svečano pozdravili v uvodu prireditve in je tvorno sodelovala do konca plesa.

Naslednjega dne smo gostom predstaviliše delovanje policije na Koroškem, pokazali smo jim tudi nekaj naših posebnosti, razšli pa smo se ob obljubah, da se še večkrat srečamona naših športnih in družabnih prireditvah.

Predsednik:

Stane Isak
Ta vnos je bil objavljen v 2005. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor