IPA RK Koroška, v sodelovanju z IPA Sekcijo Slovenija, organizira

»2. DRŽAVNO PRVENSTVO V DVORANSKI ODBOJKI ZA ČLANE IPA«

Državno prvenstvo bo izvedeno v soboto 16. 4. 2016 med 7.30 in 14.00 v športni dvorani Vinka Cajnka v Slovenj Gradcu. Tekmovanje bo potekalo na dveh igriščih, tekme bosta sodila sodnika po pravilih OZS. Vsak RK lahko na državnem prvenstvu zastopa ena ekipa.

Ob prihodu na turnir vsaka ekipa dobi brezalkoholno pijačo in sendviče, po končanem turnirju pa je v bližnjem gostišču organizirana malica, podelitev priznanj in pokalov.

Vse vodje ekip prosimo, da svoje ekipe prijavijo na elektronski naslov ipakoroska@gmail.com ali marko.rozej@policija.si, najkasneje do srede 6. 4. 2016 in pri tem navedejo vodjo ekipe in število igralcev (vsaka ekipa lahko šteje največ deset oseb). Sistem igranja in žreb bosta določena oziroma opravljena v ponedeljek 11. 4. 2016, ko bo znano končno število ekip. Ekipe lahko sestavljajo moški in ženske, s tem da ne glede na sestavo ekipe, ekipa ne pridobi rezultatske prednosti oz. zaostanka.

 

Startnina na turnirju znaša 10 evrov na osebo in se nakaže organizatorju do roka prijave na TRR Delavska hranilnica d.d., št. SI56 6100 0001 2924 724. Vse ekipe prosimo, da pridejo v športno halo do 7.30, kjer boste dobili sendviče in pijačo, seznanjeni boste s podrobnostmi glede sistema igranja, prav tako pa se bo lahko pričelo ogrevanje igralcev. Prve tekme se bodo začele ob 8.00.

Predsednike regionalnih klubov pozivamo, da kot vodje ekip organizirajo in pripeljejo svoje ekipe na turnir, katerega glavni namen je poleg športnega udejstvovanja tudi prijetno druženje in spoznavanje novih prijateljev.

Za dodatne informacije se obrnite na člana organizacijskega odbora, Marka Rožeja (040/955-963).

Z željo, da bi se turnirja udeležilo čim več ekip in članov IPA, vas lepo pozdravljamo

Servo per amikeco Prijateljstvo nas združuje

Slovenj Gradec, 1. 3. 2016

 

Iztok Ferk

predsednik IPA Koroška

Ta vnos je bil objavljen v Novice. Zaznamek za trajno povezavo.